Hoe werkt het?

De slimme audiotechnologie van Whispp past het geluid van jouw spraak op de smartphone en laptop digitaal aan.

Live gesprekken

Het kleine Whispp microfoontje zit ingeplugd in je telefoon. Het geluid wordt dicht bij je mond opgepikt zodat je heel zacht en ontspannen kunt spreken.

In 1-op-1 gesprekken draagt de ander draadloze oortjes. Als je afwisselend met verschillende mensen wilt praten, bijvoorbeeld op een feestje, dan is het draadloze speakertje het handigst.

 

Bellen & Videobellen

Met gewone telefoongesprekken op je mobiele telefoon komt je stem vaak niet duidelijk door. Met de audiotechnologie van Whispp wel!

Met Whispp kun je iedereen op een mobiel of vast nummer bereiken. De ander hoeft de app dus niet te downloaden. Familie of vrienden kun je vragen dat wel te doen. Dat is voor hen gratis en op die manier kunnen zij jou altijd op jouw Whispp app bellen en videobellen.

Ook op je laptop

Na het installeren van de Whispp desktop app, log je eerst in met je Whispp account. Na het selecteren van de Whispp microfoon kun je met ieder gewenst video-conferencing platform vergaderen. Jouw spraak klinkt daarmee veel duidelijker en prettiger.

Onze audio-technologie

De slimme audiotechnologie van Whispp verbetert het geluid van jouw spraak op de smartphone en laptop digitaal aan. Dat werkt zonder vertraging in drie stappen.

Volume boosten

Je spraak wordt naar een goed verstaanbaar volume gebracht. Het is gelijk aan het volume van een ‘gezonde’ stem.

Te harde en schelle klanken dempen

Uiteraard zorgen we ervoor dat het gehoor van de ander wordt beschermd. Ook worden de klanken prettiger om naar te luisteren.

Achtergrondgeluid onderdrukken

Achtergrondgeluid en ook het hinderlijk rondzingen van het speakertje wordt gedémpt.