Hoe werkt het?

De slimme audiotechnologie van Whispp past het geluid van jouw spraak op de smartphone en laptop digitaal aan.

Voor smartphone en desktop

De Whispp-app komt binnenkort beschikbaar op je smartphone voor zowel iOS als Android en op je laptop voor Windows.

Telefoneren

Met Whispp kun je iedereen op een mobiel of vast nummer bereiken. De ander hoeft de app dus niet te downloaden. Familie of vrienden kun je vragen dat wel te doen. Dat is voor hen gratis en op die manier kunnen zij jou altijd op je Whispp-app bereiken. 

Live gesprekken

Je smartphone fungeert met Whispp als spraakversterker. Je kunt kiezen om het geluid via de luidspreker van de telefoon te laten horen of via draadloze oortjes. Met het draadloze sprietmicrofoontje van Whispp ben je overal verstaanbaar, ook in rumoerige omgevingen.

Videobellen

Om te videobellen verstuur je een linkje via bijvoorbeeld WhatsApp. Als de ontvanger hierop klikt dan opent het gesprek. Iedereen die de Whispp app heeft geïnstalleerd krijgt in de app een melding en kan het video-gesprek direct opnemen.

Ook op je laptop

Na het installeren van de Whispp desktop app, log je eerst in met je Whispp account. Na het selecteren van de Whispp microfoon kun je met ieder gewenst video-conferencing platform vergaderen. Jouw spraak klinkt daarmee veel duidelijker en prettiger.

Onze audio-technologie

De slimme audiotechnologie van Whispp verbetert het geluid van jouw spraak op de smartphone en laptop digitaal aan. Dat werkt zonder vertraging in drie stappen.

Volume boosten

Je spraak wordt naar een goed verstaanbaar volume gebracht. Het is gelijk aan het volume van een ‘gezonde’ stem.

Te harde en schelle klanken dempen

Uiteraard zorgen we ervoor dat het gehoor van de ander wordt beschermd. Ook worden de klanken prettiger om naar te luisteren.

Ruis onderdrukken

Met de volume boost ontstaat ook vervelende ruis. Deze wordt eruit gefilterd waardoor een ontspannen gesprek ontstaat.